İZMİR / KEMALPAŞA - Merkez Cumhuriyet Ortaokulu

Nis

Okulumuzın Kitap Festivali’nde Küçük Kadınlar roman kahramanına hayat veren öğrencimiz Selen Narcı ,İzmir Yeşilay Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek konulu resim yarışmasında il 2. si olarak bizi gururlandırdı.

Nis

Merkez Cumhuriyet Ortaokulu tarafından 2. si düzenlenen kitap Festivali’nde birbirinden renkli kostümleriyle roman ve masal kahramanlarına hayat veren öğrenciler büyük ilgi gördü. Festivalde Okul Öğrencilerinin  ve öğretmenlerinin bağışlarıyla bir kitap kermesi de yapıldı.Hazırlanan kitap stantlarında öğrenciler  birbirlerine kitap tavsiyesinde bulunurken çok uygun fiyatlara yeni kitaplara sahip oldular. Bu sayede okumanın, paylaşmanın ve dayanışmanın önemini yaşayarak öğrendiler.

Festivale İlçe Kaymakamımız ve İlçe protokolü(emniyet müdürü , milli eğitim müdürü…)de katıldı.